Sidor

fredag 16 april 2010

Ajajajaj.

Ont i dag. Fruktansvärt ont. Är så svullen i buken så jag ser väldigt gravid ut. Hela livmodern krampar kring spiralen och jag känner verkligen precis var den ligger. Hemska. Jag är yr, illamående och trött med. Och för att inte tala om mat- och sötsuget som kommit sedan den blev insatt. Jag saknar min andra behandling. Klimakteriet är bättre än dessa smärtor och denna blödning. 16 dagar mer eller mindre störtblödning nu. Känner mig sådär fräsch faktiskt. 3-6 månader brukar det ta innan det värsta lägger sig. Orkar jag? Usch, knappast... Det här är inget jag hoppas på längre. Som det känns i dag vill jag ta ut spiralen och "bara" ha mina vanliga smärtor.

3 kommentarer:

lilla angelyne sa...

Men fy vilka jobbiga biverkningar!


Vi skulle tycka det var jättekul om ni kom!!! Vi är dock bortresta nästa helg som väl är sista i april. N pluggar ju i veckorna, men det kanske går att lösa om ni vill komma en vardag. Annars är vi hemma första helgen i maj också!=)

Stora kramar till er!

Nilwa sa...

Usch fy det låter inte alls behagligt o fräcsht. Förstår att du blir less. Vet ju hur de vanliga 5 dagar av mens o ev smärtor är... Hur e då detta! Hoppas ANT det blir bättre el att du tar ut den! Stor kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så jobbigt att behöva ha det sådär. Hoppas verkligen att det löser sig för dig.
Sköt om dig!
Kram Ullis