Sidor

måndag 19 april 2010

Tiden går...

...så fort. Jag har påbörjat flera inlägg här på bloggen, men hinner aldrig klart med något. Jag har fullt upp med allt och ingenting och orden har liksom inte fått något utrymme.

Dagarna fylls med bus och kärlek. Att få vara nära Gustav på hans resa är så fantastiskt. Det händer verkligen något spännande varje dag. Min underbara.

Vi lägger planer inför sommaren. Vi, min lilla familj och jag, ska på semester! Stort. Ser så fram emot det. Vi ska åka till Nord-Norge till mina hemtrakter i augusti. Lång väg att köra, för vi kommer båda ta körkort innan (i alla fall maken. Jag hoppas jag hinner klart också), men jag har åkt den vägen som passagerare många gånger så vi bör hitta fram. En underbar barndomsvän ska gifta sig. Jag har inte varit i Tromsö på många år så jag längtar verkligen. Både till bröllop och efter att få gå och mysa i staden. Hurra för underbara framtidsplaner. De lyfter en verkligen.

I den lite närmare framtiden planerar jag för en mamma-barn träff på onsdag. Det ska bli roligt att träffa lite mammor häromkring att prata bebis och allt som hör till med. Men nu, allra närmast, ska jag sova.

Ta hand om er.

Inga kommentarer: