Sidor

fredag 18 juni 2010

Bio, bil och bebisgråt.

Hemma igen efter biobesök. Det var roligt. Härligt att se en film utan avbrott i gott sällskap (Tack vännen). Filmen var bra om man sett serien och gillar den naturligtvis. Bekymmerslöst blabla som man blir glad av. Perfekt för mammorna som var ute på premiärbiobesök. Goda popcorn också. Hur kan de vara så goda på bio och inte hemma? Säkert för att de är supergamla och snuskiga som stått i evigheter i det där värmeskåpet, men det låtsas vi inte om.

Här hemma skulle O natta Gustav för första gången. Ja, det låter naturligtvis konstigt. Åtta månader och en nattning, men så illa är det inte. Pappan sköter nattförberedelser med allt vad det innebär och mamman står för lite skön(?)sång och tutte innan sovdags. Det funkar bra. Eller ja, det har fungerat bra, men nu vill liten inte ammas så värst mycket. Ibland inte alls. Han vill bitas och leka mest så vi har börjat introducera välling. Ja, ja hur som haver så skulle jag komma fram till att O nattat för första gången. Och Gustav hade gråtit efter mig... Maaaammmmaaa och sedan tårar. Min älskade lilla kille. Han hade sedan efter lite ledset blivit på bättre humör och somnat tryggt intill pappa, men ändå. Det är inte lätt för mig att inte finnas där för honom. Även om jag haft en jätterolig kväll. Det är svårt att släppa efter.

Roligast i dag är att vi numera är stolta bilägare! Jajjamänsan. Stort! Nu fattas bara mitt körkortet som tar längre tid än jag väntat mig på grund av högt tryck på körskolan. Alla härmar mig och vill ta körkort nu. Drygisar. ;-) Men bil har vi och snart har en av oss möjlighet att köra denna familjen runt på vägarna. Hurra. För andra gången idag.

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Är alltid jobbigt att släppa taget. Har skickat iväg 16åringen i fyra dagar och det är jobbigt det också:) En gång mamma alltid mamma. Så kul att det blev en bil, då har ni ju en sporre för att bli klara med körkorten.

Ha en skön helg!
Kram Ullis

Pernilla sa...

Vill bara önska dig och din söta familj en underbar och härlig midsommar!

Tusan vad han växer lilla Gustav!!! Stora killen är han ju nu!

Hoppas du mår bättre i smärtorna! Kramar i massor