Sidor

tisdag 29 juni 2010

Ja, vi får väl bygga utedass.

Efter många om och men kom det äntligen igång. Badrumsrenoveringen som var ett måste redan när vi flyttade in för över två år sedan. Skabbigt räcker inte till i beskrivningen, men snåla är de våra hyresvärdar. Här görs inget förrän det förfaller helt. När vi fick mögel, eller vad det nu var, tog det sedan "bara" 10 månader innan de fanns på plats för att måla om. De kom i förrgår. När allt var bortplockat i badrummet såg man att här behövdes det mer än bara färg. Ruttet. Efter tjat fick jag igenom en helrenovering med nya golv och nya väggar. I september... Jisses. Hur svårt kan det vara? Målaren målade vitt, trots att det bar emot att inte göra rätt från början.

Idag väntade vi på rörmokarna som skulle montera tillbaka toalett, badkar, tvättställ och koppla på vatten. Det skulle varit klart igår. Ja, vi har varit utan sedan de kom. Utan. Som småbarnsföräldrar. Mardröm. Idag väntade vi. Ingen kom. Vi har hink att spola med. Och duscha fick O göra på jobbet och jag hos grannen. Bada fick G göra i diskhon. Härligt? Nej. Sovrummet är bombat med allt som borde funnits i badrummet. Jag blir tokig.

Vi ser fram emot morgondagen. Vi ska hämta vår nya bil! Oscar kör. Hurra! Och har vi tur, och nåde dem om inte, så finns badrummet på plats när vi kommer hem på kvällen.

3 kommentarer:

Anna sa...

Oj, vad ni kommer uppskatta ett badrum när det väl blir klart. Kök och badrum måste man ju bara ha som småbarnsfamilj.

Stort lycka till i morgon med bilen. Ta det lugnt och passa på att stanna ofta och vila och lek under vägen. En härlig frihet med egen bil.

Nämnde Oscar att vi ev. åker förbi på söndag? Om det är fint väder kanske vi kan komma förbi hela gänget (vi och Pontus, Joana och Lucas) och sitta på eran filt i skuggan en stund...

Stora kramar från oss och säg till Oscar att han kör försiktigt med så dyrbar last i morgon (det vet jag eg. redan att han kommer göra)

Mathias sa...

Tunabyggen sucks :(

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att det har blivit klart nu i alla fall. Måste vara härligt nu när ni kan ta er var ni vill när ni vill. Hoppas att det går bra med ditt körkort också.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis