Sidor

torsdag 12 augusti 2010

Kyckling med senap och dragon.

Kycklingfilé (Jag tog 4 st innerfilé)
Vatten
4 st svartpeppar korn
1 liten Lök
1 klyfta vitlök
1/2 paprika
Grädde (i vårt fall iMat)
Champinjoner
Dragon
1 tsk dijonsenap
Gräslök
Persilja

Koka kycklingfilé i vatten med hälften av löken och peppar tills den är nästan klar. Det tar ca 10 minuter. Hacka under tiden paprika, skiva svampen och finhacka lök och vitlök. Lägg i en ny kastrull och fräs lätt i olja utan att det får färg. Ta upp den färdiga kycklingen och dela den i lagom stora bitar. Spar buljongen från uppkoket. Lägg kycklingen med grönsakerna och häll på grädde. Blanda ner senap och krydda. Spä med buljongen från uppkoket. Servera med ris eller potatis.

Gustav var något skeptisk vid första tuggan, men det var absolut godkänt.

1 kommentar:

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack