Sidor

måndag 11 oktober 2010

En hemlis.

Idag ska jag hämta recept.

En ny kula börjar.

Förhoppningsvis kommer den växa på min mage.

Snart.

Kulan alltså.

Med Victor och Gustavs lillasyskon i.

Vågar knappt att tänka tanken. Kan man ha sådan tur igen? En röst viskar och väser. Jag stöter bort och håller mig fast vid den andra känslan. Den som liksom lättar från marken av glädje när jag tänker att det kan bli verklighet. Igen.

Eftersom jag ju har endometrios blir det även denna gång en långdragen process. Minst fyra månaders nedreglering. I januari bör jag vara låg nog. Och sedan. Om de, något av dem eller båda av våra små ärtor, överlever upptiningen flyttar det/de in. Och ut.

9 kommentarer:

Angelica sa...

Åh vad roligt vännen! Håller alla tummar och tår att allt går smidigt och bra och att ni kan titulera er trebarnsföräldrar om ett år eller så :-)

Kram!

lilla angelyne sa...

Jag hoppas och önskar för allt jag är värd!!

Bamsekram

Nilwa sa...

Åh va härligt! Blev alldeles pirrig i magen jag med av din plan!!! Åh underbart härligt! Hejjar på hela vägen!!!! Och bra tid att nedreglera, längtan till jul o allt fix gör att det går fort till jan ;-) massa kramar

Turbolina sa...

Härligt att ni är på gång igen! Kram och lycka till, Lisa

Jessica sa...

Vilken härlig plan =0)
Hoppas kulan växer snart. Kram

Anonym sa...

All lycka i världen till er, jag håller tummarna för allt jag är värd, och hoppas att fina söta Gustav får en liten lillasyster eller lillebror!

Kramar från
Mona

mrsjones sa...

Stort lycka till!!

Känner igen det där med att planera en dag i taget. Först ska man ta igenom sin graviditet sedan ska man våga tro att lyckan är för evigt. Faror lurar bakom varje hörn.. men vi måste försöka! Dagis var bra för mig! Kul för G, men bra för mig!;)

kramar

*annorlunda mamma* sa...

Åh, vad kul =) Håller tummarna här..

kram

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas verkligen att det går lika bra även denna gång. Kommer ju ihåg hur jobbig denna period var för dig sist, men jag tror att det kommer att gå lättare när du har din lilla härliga prins redan.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis