Sidor

tisdag 16 november 2010

Vinterlandet är här.

Vilket vackert vinterväder vi har nu! Strålande sol och härliga flingor på marken. Tror minsann det blir utelek efter lunch. Har inte orkat mig ut ännu. Sitter faktiskt fortfarande i pyjamasbyxor. Jag tror latmasksyndromet har tagit överhand idag.

Jag har haft några låga dagar. Lite sömn och hormonpåverkning gör inte direkt underverk för kroppen. Gustav har onda tänder på gång och är klängig och gnällig och vill varken sova eller äta ordentligt. Vi längtar till alla de där småttingarna tittat fram. Fyra har han fått nu. Bara (...) sex kvar.

Tiden går snabbt. Det är snart advent och sedan är det jul igen. Den andra med Gustav och den fjärde utan Victor. Det är med blandade känslor vi går den till mötes. Jag slås av ett sådant kraftigt vemod när jag inser att ännu en jul utan älskade Victor snart är här. Hur kunde det få bli så? Och samtidigt är det med förväntan för Gustavs skull. Han ska få sitta och riva julklappspapper och busa med granen. Det blir den första julen han kommer vara medveten om. Stort!

På torsdag har jag tid för manöverbana och halkbana. Läskigt. Jag pluggar teori och känner mig ganska uppdaterad på den fronten. Det är uppkörningen som är mest nervöst. Vill så gärna klara den. Vill så gärna. Tog bussen ner till stan igår. Trångt och drygt. På hemvägen fick vi inte ens åka med då det var fullt. Jag orkar inte bussresor med vagn längre. Ett körkort är mer än välkommet.

Dags att förbereda lunch. Sedan bylsar vi på oss och går ut i snön. Ha en fin dag!

Inga kommentarer: