Sidor

söndag 2 januari 2011

Krrraaaa.

Gustav tycker om bilar. Det är mycket brrrrrrm nu. Han fick en bok om bilar i julklapp. Han drar den med sig överallt.

En ny upptäckt är kråkan och den är om möjlig ännu mer spännande än bilen. Krrrraa säger Gustav så fort han ser en svart fågel. Både i verklighet och på bild. Lyckan var gjord när vi en morgon gick till postlådan och en flock kajor lättade från ett träd för att landa i nästa precis bredvid oss. Gustav var i eld och lågor där han stod. Vidöppen mun, fäktande armar och småstudsande på plats.

En annan sak han gillar mycket nu är pulkan som han också kan uttala vid ord. Han sitter gärna i den. Både inne och ute. Han kan många ord nu, men mest är allt mamma nu för tiden. Mitt härliga barn. En sann lycka att få uppleva honom. Han kan så mycket, förstår så mycket. Jag är så förundrad och imponerad. Han är bara 1 år och så klok. Så stor fast han är liten.

Nätterna och morgnarna är mycket bättre nu. Nu sover han, peppar peppar, hela nätter fram till halv sju-sju innan han vaknar och vill ha vällning. Underbart att slippa upp vid fyra. Håller tummarna att det håller i sig. Vi vaknar glada och nöjda alla tre som det är nu. Ja, man skulle nästa kunna påstå att jag börjar nära mig ett utvilat stadium i småbarnslivet.

Inga kommentarer: