Sidor

fredag 21 januari 2011

Mot storstaden.

Imorgon åker vi. Väskan står packad och klar i hallen. En alldeles för fullpackad väska för de ynka två dagar med en natt emellan som jag kommer vara borta. Jag lär mig aldrig packa rätt. Ja, för tänk om jag inte alls känner för att ha på mig det jag packar ner? Ett reservplagg är då ett måste. Men tänk om inte reservplagget skulle duga heller? Jo, då packar man helt enkelt ner ett reservplagg för reservplagget. Och kanske ett ytteligare, bara för att vara säker.

Jag ser fram emot resan. Det var länge sedan jag var på formex. Det är nästan så att jag ser fram emot att sova ostört en hel natt. Ingen napp som mystiskt försvinner ut i tomma intet när man mest behöver den. Inget sökande i mörkret eftet en nalle som rymt ur sängen. Inget pip som väcker orolig och lättsovande mamma. Ingen välling som ska blandas av trött förälder. Inget hysteriskt gråt om (läs när) det tar för lång tid. Inget vakna innan tuppen av glad och pigg umba umba sång från sängen brevid. Vilket när jag skriver det nu låter himlans mysigt. Han älskar apsången. Somnar sjungande på den, och vaknar sjungande på den samma. Godisen min. Usch, nu började jag sakna honom innan jag ens hunnit i väg. Hur ska detta gå?

4 kommentarer:

Eva sa...

Känner igen det där med packningen, klart att man måste ha några reservplagg med sig :-)
Ha en fin helg! :-)

Nilwa sa...

Åh Formex!!! Så avundsjuk jag blir. Jag drev en inredningsbutik tidigare o formex var höjdpunkten!!!
Saknar de verkligen! Hoppas resan går bra och du får en härlig upplevelse o sover gott :-)
Kramar jenny

Ulrika sa...

Låter underbart! Jag tänkte också åka men det gick inte att få ihop denna gången. Du får dela med dig sedan om hur det var!!
Och visst saknar man de små, men samtidigt så behöver man få göra saker utan de små gullungarna! samla kraft, sömn och energi! *pepptalk*

lilla angelyne sa...

Hoppas det gått bra för er alla och att mässan var trevlig!! =)

Hihi, umba umba sjungs det här hemma mest hela tiden också. Lustigt hur vissa låtar fastnar sådär.=) Nästa gång vi ses kanske de kan dra en duett! =D

KRAM