Sidor

tisdag 11 januari 2011

Och mammakroppen förresten.

I augusti råkade jag titta på mig själv i spegeln. Och studsade nästan bakåt av synen. När jag sedan ställde mig på vågen och efter det drog fram måttbandet kunde jag bara konstatera att min kropp inte mådde vidare värst bra. Typisk mammakropp hade fått ta överhand. Jag bestämde då att den skulle bort. Hela mammakroppen. Bort med daller och ohälsa. Så jag började äta. Varje måltid. Och sluta äta däremellan. På det ökade jag på mina promenader, helt utan press dock. Och visst fuskade jag emellanåt. Ja ganska ofta, men måltiderna höll jag i.

I september var 5 cm borta runt midjan. I oktober var ännu 3 cm borta och på vågen visade det sig att jag minskat i vikt. Då hade jag 4 kg kvar till inskrivningsvikten, den jag hade då lilleplutt ännu var alldeles ny i magen. Och 7 cm kvar i midjan. Målet var att allt skulle vara borta i januari.

Och nu är det ju januari. Glatt kan jag meddela att jag minskat hela 18 cm i midjan! Jag är under farostrecket! Och vikten då? När jag under minisemestern vägde mig studsade jag nästan av glädje. Den visade min drömvikt!

Men underbart är kort. Måste varit en mirakelvåg eller något för väl hemma visade vår våg en annan siffra. Inskrivningsvikten. Vilket ju också var mitt mål, så det är väl inte så illa det. Och det vill säga att jag minskat hela 10 kg. Sedan augusti. Men nu, när jag sett drömsiffran vill jag dit. Kanske är det vår våg det är fel på? Man kan ju hoppas. ;-) I annat fall har jag 5 kg kvar. Och det bör ju vara en enkel match.

Beach 2011, here I come!

3 kommentarer:

Fia sa...

Bra jobbat!

Mathias sa...

You go girl! :)
Köpte mig gymkort idag, so see ya there! ^^

Nilwa sa...

Åh va duktig du är o har varit!!! Är lite orolig hur man ska komma iform sen, hatar att träna och älskar godis o kakor! Får väl bli massor med promenader!
Massa grattis till din insk.vikt och klart att du kommer nå drömvikten!!
Hade varit kul med en före o efterbild ;-) kramis