Sidor

torsdag 13 januari 2011

Spärr.

Det var en mycket förvånad och upprörd liten Gustav som kom och drog mig i byxbenet under middagstillagningen igår. Han grät och pekade och drog. Så jag frågade helt enkelt; vad är det hjärtat? Visa mamma. Han tog mig i handen och förde mig sedan till toaletten. Väl där pekade han på toalocket, tittade på mig och visade sedan att här går det inte att öppna. Han drog och slet och grät av frustration. Mamma, den är trasig här, laga den!

Jag var tvungen att vända bort ansiktet och skratta i armvecket. Ja, för visst skulle det kunna vara så att den var trasig. Men icke. Smarta mamman har monterat en spärr. Inga fler mobiler i toan, tack!

5 kommentarer:

Angelica sa...

Hahaha, stackars Gustav ;-) Påminner om Ludvigs reaktion när vi hade satt lådspärrarna på plats i köket :-)

Ulrika sa...

Hihihi! Förstår att han var bekymrad när det inte gick att öppna!! Men eftersom jag har lite samma dilemma här hemma även om det hittills mest är barbiedockor som får bada (yäck!) så skulle jag också behöva en spärr. Vart finns det??

Linda sa...

Vad är det med dessa toaletter, skåp och lådor som är så spännande? ;-)

Spärren är från acta graco, ett sk multilås, kostar bara 39kr och finns på barnens hus eller bebyproffsen. Och säkert hos någon annan butik som säljer barnsaker. Mycket billig investering med tanke på hur dyrt det kan bli med toadopp!

lilla angelyne sa...

Hhihi, bästa Gustav - det är inte lätt att vara busig! =) Så förvånad han måste ha blivit. =)

Och smart pryl! Eira verkar för tillfället ha "glömt" toadopp men den dan det skojjiga återvänder (för det är jag övertygad om att den gör) ska jag definitivt införskaffa en spärr!! =D

KRAM

Ulrika sa...

Tackar för spärrinfon, ska bege mig dit och shoppa snarast =)