Sidor

torsdag 27 januari 2011

Vilken dag.

Jag har svävat lite på moln idag. Tänk att jag gjorde det. Till slut. Jag kan köra var jag vill, när jag vill. Märklig och overklig känsla. Vi packade in lilla familjen i bilen och åkte på min första tur som körkortsinnehavare på förmiddagen. Gissa om Gustav blev förvånad när mamma satte sig fram och pappa bak. Han vände och vred på sig i stolen för att se vad mamma höll på med där fram. Gullungen.

Lunch intogs ute och en vacker bukett fick följa med hem. Och lite fika naturligtvis. Gott i magen. Hos bästa grannen, som också fyller år idag, skålade vi i rosa bubbel för att fira. Lite tacos på det satt fint.

Kvällen avslutades med ett ärofyllt förtroende. Vi ska bli faddrar åt Gustavs yngsta kusin. Stort.

Till helgen väntar ett nytt spännande moment. Med ett leende går jag nu och lägger mig. Bra dag med andra ord.

Gustav och mamman en trött morgon för några veckor sedan. Inser vem fotografen är när jag går igenom bilder. Att jag och Gustav finns på samma bild är ganska så ovanligt.

2 kommentarer:

lilla angelyne sa...

Ni är så vackra, båda två! Saknar er!


Oh, jag minns känslan av frihet första gången jag körde iväg själv. Det är en fantastisk känsla!! Jag ser fram emot att få höra om uppkörningen! =)

Kram

Jessica sa...

Minns också känslan att få kliva ut med körkortet (lappen) i min hand och hur stolt min man var när han såg min lycka och förstod att jag tagit det :)

Vad fina ni är! fina Gustav och fina mamma Linda.

Kram