Sidor

tisdag 8 februari 2011

Äventyrsbad.

Idag har lilla familjen varit på rolig utflykt till äventyrsbadet här i stan (aqua nova). Det var premiär för oss att åka dit med Gustav. Lite nervösa var vi innan, helt i onödan visade det sig. Gustav ÄLSKADE det. Jag har allvarligt talat aldrig sett honom ha så roligt. Någonsin. Vilken underbar syn och upplevelse!

Först hade vi lite uppvärmning i den vanliga babypoolen eftersom äventyret inte hade öppnat ännu. På det hann vi med lite lunch och fika innan det öppnade. Passade oss perfekt. Inne i äventyrsbadet finns en liten babylagun med låg vattennivå så Gustav kunde leka fritt utan att man behövde springa efter och hålla i. Där finns pirater, fiskar, vattenfall, fontäner, rutschkanor och småpooler. Åh, vad han lekte och njöt. Vi simmade runt i de andra lite större poolerna och det var också lyckat. Vi kom dit till elva. Halv två först gick vi till duschen. Gustav somnade som en stock i bilen. Fick några bilder med mobilen, ska se om jag får in dem i inlägget sen.

Åk dit! Vilken toppenupplevelse. För stora som små. Vi undrade när vi gick varför vi inte gjort det tidigare. Det kommer garanterat att bli en vana.

1 kommentar:

lilla angelyne sa...

Mysigt med bad!! Åh, vad mysigt om vi kunde åka tillsammans med småttingarna, det pratade vi ju om förut men har liksom aldrig blivit av. Det känns som det är jättelänge sen vi sågs nu - hoppas det blir snart!

Kram