Sidor

onsdag 25 maj 2011

Diarré.

Japp, ovannämna härjar hos oss. Sedan länge. I liten blöja. Vi stora är skonade. Ja, mest eftersom det inte är av magsjukan det bajsas. Det är av annan okänd anledning. Varje morgon måste allt bytas och tvättas. Till och med madrass. Detta håller inte. Inte blöjan heller. Utöver dagen är det flertalet överfulla och liten rumpa är alldeles sår. Han skriker så fort vi kommer i närheten med en blöja eller den fruktade salvan.

Allergi tänker jag med ett frågetecken. Vi ger laktosfritt efter att ha helt uteslutat mjölk. Det gick bra. Men inte nu.

Läkarbesök imorgon för allergiutredningar. Sedan remiss vidare. Vi får se. Bara det blir bättre för mitt hjärta. Allt för att han ska bli bättre.

4 kommentarer:

Eva N sa...

Aj då, stackars liten........
Kanske det är mjölkfritt som gäller för honom då? Hoppas ni blir klokare efter läkarbesöket! Bra att dte blir riktig allergiutredning!

lilla angelyne sa...

Men stackars liten!! Hoppas det gått bra på läkarbesöket idag och att det kan ge någon förklaring.

KRAM

Ps/ Ja, efternamnet börjar på R och förnamnet på A. Kanske vi träffat samma någongång? Det är inte hon som satte ballongen vid igångsättningen iaf... Men uch och blä vilken kvinna!

Anonym sa...

Stackars liten. Hoppas ni fick någon hjälp på läkarbesöket. Ett tips för röda onda små rumpor är potatismjöl, enkelt billigt och jättebra.

Ulrika sa...

Stackare, inget kul alls med diarréer!! Vår lilleman tål inte komjölksprotein. Får han i sig något med komjölk i får han diarrée, prickar i ansiktet och jordens magknip. Det växer förhoppningsvis bort enligt doktorerna!

Hoppas ni får reda på vad det är er lille prins inte tål!!

Kram!