Sidor

måndag 9 maj 2011

Maj redan.

Tack för era tankar och kramar i mitt förra inlägg. Jag går ofta in och läser era ord och blir lika varm i hjärtat varje gång.

Vi står fortfarande på ostabil plattform, men jag hoppas att det finns en stabil framtid där allt har löst sig eller i varje fall lugnat sig. Just nu är det en stund i taget som gäller och det får jag ofta påminna mig om att hålla fast vid.

Gustav växer och växer. Allt fler ord har smygit sig in i vokabuläret. Nu är det "en puss" som repeteras om och om igen. Gullungen. Fler ord som dykt upp är guga (gunga), gott, blä, ett protesterande och kan-själv aktigt neeej, sol. Ja, det är en hel del till, men det går lite i perioder. När han inte vet eller kan säger han vävä och försöker visa med händer eller i läten. Som att flugan säger tssssss och bilen brum och kråkan kraa, när man dricker ahhhhh, äta något (gott) mmmmmm nam nam nam. Han gör sig förstådd de allra flesta gånger och förstår oss alla gånger. Det är väl en tidsfråga innan det släpper och han pratar mer. Jag tycker nog att han mer har fokuserat på den fysiska biten och där är han snabb och aktiv.

Snorig är han med. Och jag. Det går på rundgång mest hela tiden. Men solen skiner och det är skönt. Jag njuter på avstånd genom fönstret och längtar till nästa helg med en förhoppning att inte behöva sova bort den.

1 kommentar:

Angelica sa...

Hoppas ni kan njuta av våren och sommaren tillsammans vännen. Tänker på er.

Kram