Sidor

onsdag 20 juli 2011

Att suga eller inte suga?

När Gustav blev sjuk och hade så där vansinnigt ont i munnen ville han inte ha något alls i munnen. Ingen mat, ingen dricka, ingen napp och definitivt ingen välling. Nu när han nästan är helt fin i munnen igen börjar jag fundera. Det har gått två veckor. Han äter och dricker bra igen. Han har varken frågat efter välling eller napp. Vällingen tänker jag inte introducera igen, det får vara bra så. Men nappen... Han har ju inte frågat och jag känner att det kanske är ett ypperligt läge att gömma undan. Smärtfritt och fint bli nappfri, detta egentliga bröstsubstitut behövs ju inte. Men sedan tar det lite emot. Ska han bli så stor nu? Inte ens två år. En stor liten kille. Utan napp. Ska jag eller ska jag inte lägga fram igen?

Jag tror inte.

Kanske.

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Min äldsta fick likadant när han var liten. Var ett jättebra läge att sluta med nappen som vi tog. Det funkade jättebra här.
Kram Ullis

Jessica sa...

Om han inte frågar efter den, så varken behövs eller saknas den. Arvid har ju aldrig velat ha napp och suger inte heller på tummen och han var och är ju lika liten som han är för det ;)
Tror att detta är ett superbra tillfälle att sluta med napp, smärtfritt för alla parter.
Kram