Sidor

onsdag 5 oktober 2011

En mammas tankar.

2 år som har gått så fort. Jag har varit där hela tiden och ändå finns känslan där. Har jag varit där nog och hur kunde tiden rusa så? Jag bläddrar i bloggen och känner mig tacksam för att jag skrivit. Det finns mycket som glöms bort mellan bus och blöjor. Jag läser om dagen för ett år sedan. Det känns så nära.

En liten prins kom och vände upp och ner på allt jag visste. Allt jag var. En enda liten person som har lärt mig så mycket. Framför allt om lycka. Och den där kärleken. Den som är oändlig och villkorslös. Tacksamhet.

Vi har haft en fin dag. Först ett lekfyllt besök i stora lekparken och sedan i gackgack-parken, den med änderna. Gack gack äta macka. Blir glad. För de e gott. Gustav smakade också. Egentligen mer än han matade. Alla sätt är bra, är det inte så?

Vi har lasagne i ungen. Gustavs favoriträtt. Klart han ska få det på sin födelsedag. Sedan blir det lite fika. Först lite Dos simmar. Gustav står otålig bredvid mig. Gusta titta mamma! Han vill titta på Hitta Nemo (en stundvis ganska läskig film så hela får han inte se) och framför allt Doris. Ett litet klipp hinner vi med. Det är ju födelsedag trots allt.

1 kommentar:

Anne sa...

Det låter som ni har haft en mysig dag!

Grattis Gustav på din 2års dag!