Sidor

fredag 20 januari 2012

Vackra, underbara natur.

Det är fredag och makalöst vackert ute. Så där vackert att jag nästan tappar andan. I bilen på väg till jobbet fick jag lov att köra ut längs väggrenen och stanna. Bara för att iaktta. Betrakta. Förundras. Glädjas. Solen hade precis börjat skicka sina första strålar och när ljuset spred sig över de frostiga åkrarna reflekterades det i tusen snökristaller som dansade i luften och i det mötet uppstod ett flertal lodrätta regnbågar. Herrejösses, vad naturen är vacker. Jag önskar att jag hade haft kameran med mig för att föreviga detta.

Det är med stor tacksamhet jag kliver upp om morgnarna och tittar ut genom fönstret och följer naturens skiftningar och väder. Tänk att vi bor här på, enligt mig, jordens vackraste plats.

På schemat för helgen står högst upp företagsekonomi. Mycket intressant, men också svårt emellanåt. Jag har gjort 40% av veckans uppgifter så jag får ligga i. Eventuellt blir det också ett besök till huvudstaden genom jobbet. Eventuellt. Hur som helst blir det nog en bra helg.

Jag önskar er en trevlig helg! Och tack till er som tagit er tid att svara på mitt föregående inlägg. Fortsätt gärna att fylla på. Det är väldigt intressant att få läsa.

Inga kommentarer: