Sidor

torsdag 9 februari 2012

Antiklimax.

När vi flyttade började vi också gå på öppna förskolan här i byn. Gustav älskade det från första stund och frågar flera gånger i veckan om vi inte ska till "koolan" (skolan) idag. Det är en riktigt bra öppen förskola i fina lokaler. Där finns allt av leksaker man kan tänka sig, det finns en gymnastiksal med rutschkana, bollar, sparkbilar mm, vi pysslar, spelar spel, fikar och sjunger. Det är toppen verkligen. Och Gustav älskar det. Så det gör vi med.

Vi har varit sjuka och inte varit där på två veckor nu. Gustav har längtat så och frågat på kvällarna om vi ska till öppnis imorgon. Och igår kväll svarade vi ja. Äntligen. Gustav var så lycklig imorse när jag vinkade av pappa och son innan jag åkte till jobbet. Han studsade av glädje och berättade allt han skulle leka med och göra på koolan. Förväntansfull.

Väl där, på öppnis, inser pappan att det är stängt just idag. Vi hade glömt! Åh, nej! Gustav gråter hjärtskärande när pappan närmast måste dra honom därifrån. Och här sitter jag och har ont i mammahjärtat. Älskade plutten. Jag vill aldrig att du ska vara ledsen. Nästa vecka går vi tre gånger. För att kompensera.

1 kommentar:

lilla angelyne sa...

Stackars Gustav! Men vad skoj att han gillar öppnis! =)