Sidor

måndag 16 april 2012

Knappar och snö.

Vi har fått vintern tillbaka igen. Det var det första Gustav sa i morse. Mamma det är vinter utbrast han varpå jag sömnigt försökte förklara för honom att nu är det ju vår. Gustav hade rätt och jag fel. Medan vitsipporna frös byggde jag och Gustav en snögubbe. Jättekul tyckte han, men jag längtar efter värme. Den här våren har bara varit snuva, feber, hosta, halsont och andra sjukor. Jag känner mig helt tömd på energi. Vi har nyss bytt till sommardäck, och det var ju helt fel visade det sig. Jag körde nästan ner för slänten här på gården nu ikväll och hjärtat stannade när jag insåg att bilen inte gjorde det. Läskigt!

Jag har varit en sväng till skolan idag och idag pratade vi om det personliga varumärket. Intressant och kul. Vi gjorde olika övningar och analyserade resultaten. En av övningarna var att vi alla skulle välja ut en av hundra olika knappar som vi gillade. Efteråt skulle vi gissa vilken knapp som var och en av oss hade valt och vad vi trodde den symboliserade och hur det passade in på personen. Eller är en knapp bara en knapp? Alla de olika knapparna visade sig ha egenskaper som personen som valde den hade. Det tycker jag var så häftigt. Och det är ju alltid viktigt och intressant att veta hur andra ser på mig och hur jag upplevs. Och lite läskigt att vissa saker som de fick ut av min knapp stämde så väl in på mig.

Nu blir det lite tv-spänning innan jag drar täcket över mig.

1 kommentar:

Angelica sa...

Jag vill också ha vår och värme, men aldrig har våren och sommaren känts så långt borta som i år. Och den kommande veckan ska det snöa typ varje dag är... Nej, jag tror jag emigrerar!

Kram