Sidor

söndag 9 december 2012

Önskningar?


Trillade över den här bilden. Lite kul ju. Love, money och honesty såg jag först, i den ordningen. Haha. Kärlek, det absolut viktigaste av allt. Efter det fick jag leta lite och kan väl påstå att jag inte strävar efter någon rikedom direkt. Vad ser ni först?

Idag, andra advent och två veckor till jul, har vi varit och handlat julklappar. Har endast en kvar och det känns kul och skönt med, att vara ute i tid så att det inte blir någon stress. Det gillar jag inte. Förjulen och julen ska ju vara en mysig tid, tycker jag. Det enda kvar nu är tjockbullebak, som jag tar till veckan.

Jag har också blivit med smartphone idag. Äntligen. Nu ska jag bara förstå mig på den med alla smarta finesser. Känner mig något oteknisk, men jag ska nog klara av det.

Dagis för en förväntansfull kille imorgon (om vi inte åker på en ny kula av sjukdomar under natten, vilket vi inte gör bestämmer jag). Han har saknat och längtat så efter sina kompisar. Kan det vara fyra veckor hemma nu? Nu får det räcka med sjukor på en lång stund. Det önskar jag mig i livet, hälsa för mina kära.

6 kommentarer:

Mathias sa...

Hmm, det första jag såg var "penis", innan jag insåg att det egentligen stod "hap pynes s" :D
Hur ska man tolka det? :/

Linda sa...

Haha, Mathias! :-D

Anonym sa...

Jag såg beauty, youth och me först. Haha, kul grej!

Anonym sa...

Jag såg LOVE, EXPERIENCE och HUMOR först.

Anna Bergquist sa...

Jag såg love, intelligence och money. Kram Anna

Jessica sa...

Love, Success, Money :) hahaha